cheers

jag hade tänkt att skriva om och lägga ut bilder från våra utgångar både i torsdags och i lördags men på nåt sätt lyckades alla bilder jag hade på kameran försvinna. helvetes jävla skit. hade inte lagt in bilderna från kameran till datorn, smartpucko som jag är. nu blev jag på skitdåligt humör.
i torsdags var jag och stina ute. vi drack ganska många öl här hemma innan vi gick ut till ett ställe som heter aquarium. väldigt lite folk, väldigt stort dansgolv. stina och jag var näst intill ensamma i mitten av dansgolvet och hoppade runt. någon random köpte varsin vattenflaska till oss. summerar kvällen ganska bra.
i lördags var jag ute med mina kollegor. var en tjej vid namn ceri som fyllde år och hade skrivit upp oss på listan till nåt stort casinoklubbställe mitt i centrala london. var smockfullt av folk och vi dansade och drack öl där tills det stängde. sedan gick vi till ett efterfestsklubbställe som hade öppet till typ 7. gissa vilka som var där tillls det stängde? jag, en kollega vid namn simona och min assistant manager promenerade till tottenham court road vid halv 8 tiden för att ta tunnelbanan hem. rolig kväll! mindre rolig söndag.
idag har stina börjat på banana republic och det verkade som att det gick bra. lovisa har inte kommit hem än från sitt arbete. det var hennes första säljar-dag idag och pga av någon tabbe med någn sales badge skulle hon få dubbelt betalt för varje person hon lyckades sälja till. vi får hoppas att det var många bra dörrar som hon knackade på idag.
see you later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0