pancakes

i förrgår bjöd min goda vän fish mig och lovisa till honom för pancake evening (man ska tydligen äta pankakor sista dagen innan fastan som pågår till påsk, eller nåt sånt). jag slutade arbetet, som för övrigt är levi's (insåg att jag glömt att berätta att jag har bytt från del-tid aldo till full-tid levi's), och åkte hem för att möta upp lovisa innan vi åkte till fishs lägenhet. där lagade vi pankakor och drack rom och cola. hans roomie, ammar, kom så småning om hem och joinade oss och kvällen var mycket trevlig.

brick lane

i söndags var alla tre roomies lediga så vi bestämde oss för att hitta på något tillsammans. vad skulle vi hitta på? söndag - brick lane market! desvärre stängde marknaden klockan 2 och vi var inte iväg härifrån förrän halv 3, men det gjorde ingenting för när vi kom diyt upptäckte vi att området är fullt med mysiga små vintagebutiker. dessutom fanns det världens största beyond retro! vi tillbringade eftermiddagen åt att gå i alla dessa små butiker och vi shoppade till och med, trots att vi har en vldigt begränsad budget. vi avslutade med att ta en kaffe på ett mysigt café där vi satt och pratade och tittade på folk innan vi åkte hem och åt mysmiddag tillsammans.

westfield

okej, så jag har inte skrivit på ett bra tag nu. ska göra ett inlägg för varje dag vi har gjort något annat än arbetet (vi arbetar en hel del!)

vi hade besök förra helgen conrad slaggade här då han hade blandade ärenden att uträtta i London. han anlände fredagskväll och jag och stina tog med honom ut på ett par öl på en bar.
jag och stina bestämde oss för att åka till det stora shoppingcentret westfield i lördags då vi båda var lediga. vi tog bussen till det enorma centret där alla stora affärer finns. trevlig dag med fönstershopping, presentjakt åt stinas kompis och god lunch på ett grekiskt snabbmatsställe. vi passade också på att storhandla på sainsburys innan vi åkte hem.
på kvällen var det meningen att vi skulle ta med conrad ut på en ordentlig utekväll i london. förfest här hemme, blev sent, missade sista tunnelbanan, visste inte vilken buss vi skulle ta, så det slutade med att vi inte gick någonstans. men trevligt var det ändå.
på söndag förmiddag åkte conrad tillbaka hem till södra london.

cheers

jag hade tänkt att skriva om och lägga ut bilder från våra utgångar både i torsdags och i lördags men på nåt sätt lyckades alla bilder jag hade på kameran försvinna. helvetes jävla skit. hade inte lagt in bilderna från kameran till datorn, smartpucko som jag är. nu blev jag på skitdåligt humör.
i torsdags var jag och stina ute. vi drack ganska många öl här hemma innan vi gick ut till ett ställe som heter aquarium. väldigt lite folk, väldigt stort dansgolv. stina och jag var näst intill ensamma i mitten av dansgolvet och hoppade runt. någon random köpte varsin vattenflaska till oss. summerar kvällen ganska bra.
i lördags var jag ute med mina kollegor. var en tjej vid namn ceri som fyllde år och hade skrivit upp oss på listan till nåt stort casinoklubbställe mitt i centrala london. var smockfullt av folk och vi dansade och drack öl där tills det stängde. sedan gick vi till ett efterfestsklubbställe som hade öppet till typ 7. gissa vilka som var där tillls det stängde? jag, en kollega vid namn simona och min assistant manager promenerade till tottenham court road vid halv 8 tiden för att ta tunnelbanan hem. rolig kväll! mindre rolig söndag.
idag har stina börjat på banana republic och det verkade som att det gick bra. lovisa har inte kommit hem än från sitt arbete. det var hennes första säljar-dag idag och pga av någon tabbe med någn sales badge skulle hon få dubbelt betalt för varje person hon lyckades sälja till. vi får hoppas att det var många bra dörrar som hon knackade på idag.
see you later!

heineken är gott

jag och stina är i lägenheten och förfestar. passar på att uppdatera medans jag har internet. ikväll har vi tänkt att gå ut och dansa. vi hoppas att det ska bli festliglt.

bow

nu var det en stund sedan jag uppdaterade er. det har hänt en hel del här borta. vi har flyttat in i vår egna lägenhet, efter att ha pungat ut 6 månaders hyra i förskott. vi bor nu i mile end, bow, som ligger i östra london. vi är tre stycken som bor i en etta. ja, jag mötte upp vår tredje roomie på mile end tube station i måndags. stina från värnamooo (läs med bredaste småländskan).


jag arbetar fortfarande på aldo shoes och börjar faktiskt känna att jag kan litegranna, detta tack vare min svenska kollega jennie. blev även inkastad av några killar på stan till en intervju för något som jag inte hade en aning om var det var. när jag kom till intervjun fick jag veta att det var för abercrombie & fitch. hihi.
lovisa har blivit sitt eget företag för ett företag (väldigt konstig mening, men det är så det är) och hon ska gå runt och knacka dörr i försök att sälja nåt som ska reducera folks elpriser. första veckan är tydligen som att vara tilbaka i skolbänken med genomgångar, föreläsningar och prov då det är mycket hon måste lära sig.
stina, som kom i måndags, har redan fått arbete!!! på söndag börjar hon på banana and republic vilket är väldigt kul eftersom hon är som klippt och skuren för det märket.
slänger upp lite bilder från min och lovisas utgång i lördags!

RSS 2.0